Παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλου πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΔΗ.ΣΥ.-ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση



i65ei65edu65eu654exu54xeu654ex6u

Με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Θ. Θεοχαρόπουλο, ο οποίος παρουσίασε την πολιτική εισήγηση, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη η Περιφερειακή συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ.

Στην πολιτική εκδήλωση συμμετείχε αρκετός κόσμος, παραγωγικοί φορείς αλλά και στελέχη του κόμματος όπου ειπώθηκαν οι προγραμματικές θέσεις αλλά και κατατέθηκαν οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης, εν όψη του προγραμματικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 2017.

Στην κάμερα του KOZANILIFE.GR έκαναν δηλώσεις ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλοςς και ο κ. Κοσμάς Βαρσάμης από την Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.