Μία ημέρα νωρίτερα η μεγάλη συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στην Πτολεμαΐδα



detg7iu46e7i467i467i58i785

Μεγάλη συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου, στο Γήπεδο Πτολεμαίδας, την Τετάρτη 5 Ιουλίου

Με δεκάδες υπέροχα τραγούδια και μία κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών, η Μελίνα Ασλανίδου θα εμφανισθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο Γήπεδο Πτολεμαϊδας, σε ένα «μαγευτικό» ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο της μουσικής.

Η συναυλία του Συλλόγου Ατόμων Με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας, εξαιτίας προσωπικών λόγων της ίδιας της τραγουδίστριας, μεταφέρθηκε μία ημέρα νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της και έτσι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Γήπεδο Πτολεμαίδας.

Εν τω μεταξύ, από το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου και ήδη καταγράφεται μεγάλη κίνηση στα σημεία που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα προμηθευτούν από τώρα, με χαμηλότερη τιμή. Σημεία προπώλησης είναι, τόσο το Κιόσκι που έχει στηθεί στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαϊδας, όσο και το CAFE BACARRA, CAFE RIFUGIO και το CAFE UNIQE, όπου η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ η γενική είσοδος στο Γήπεδο Πτολεμαίδας θα είναι στα 13 ευρώ.

Η εκδήλωση αποτελεί μία δράση με άμεση ανταποδοτική κοινωνική λειτουργία, αφού τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την παροχή λειτουργικών βοηθημάτων, εξειδικευμένων νοσηλίων, καθώς και ψυχολογικής στήριξης σε μέλη του Συλλόγου, τα οποία αδυνατούν αποδεδειγμένα λόγω της οικονομικής τους δυσχέρειας, να ανταπεξέλθουν στην κάλυψη αυτών των βασικών τους αναγκών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.