Συνάντηση της εταιρείας «Παπαστράτος» με δημοσιογράφους της Κοζάνης για το νέο της προϊόν



papastratos3e456345665

Συνάντηση στελεχών της εταιρείας «Παπαστράτος» με δημοσιογράφους και εκπροσώπους ΜΜΕ της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουνίου σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού προϊόντος της εταιρείας Philip Morris, του Iqos, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που απευθύνεται σε καπνιστές και είναι εντελώς διαφορετικό από το κανονικό τσιγάρο αλλά και από το ηλεκτρονικό.

Βασική διαφορά του από τα υπόλοιπα, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, είναι το γεγονός πως στην περίπτωση του Iqos, τα ειδικού μεγέθους και τύπου τσιγάρα που δέχεται η συσκευή δεν καίγονται αλλά θερμαίνονται καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να μην απελευθερώνονται τοξικές ουσίες όπως η πίσσα.

Το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά ενώ στην πόλη της Κοζάνης είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη η χρήση του μιας και το έχουν εφοδιαστεί ήδη πολύ καπνιστές.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.