Πτολεμαΐδα: Συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένεια του εκλιπόντος Σάββα Μεντεκίδη



sillipitirio_banner

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας « Ο ΣΩΤΗΡΑΣ» εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Σάββα Μεντεκίδη, ευχόμενοι την ανάπαυση της ψυχής του και ο παντοδύναμος να τον κατατάξει εν δικαίω.

Στη μνήμη του ο Σύλλογος αντί στεφάνου θα καταθέσει το ποσό, στο λογαριασμό του συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που τόσο πολύ αγαπούσε και φρόντιζε.

Διαχρονικέ χορηγέ του συλλόγου μας και φίλε Σάββα, καλό παράδεισο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                     Η Γ. Γραμματέας
Ισαάκ Νικολαϊδης           Παρασκευή Νάκα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του ιδίου και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος  Σάββα Μεντεκίδη και εύχεται καλή ανάπαυση στον εκλεκτό πολίτη του Δήμου μας Σάββα Μεντεκίδη .

Ο Σάββας Μεντεκίδης , γεννημένος επιχειρηματίας, ανέπτυξε  την επιχειρηματική του δραστηριότητα  ξεκινώντας από την πατρώα  γη , το Βέρμιο και την Σπηλιά Εορδαίας, όπου, με το πολυβραβευμένο νερό “Σέλι” , πρόσφερε θέσεις εργασίας στον τόπο του και έκανε την πηγή Άσσος του Βερμίου και το μικρό χωριό του αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν αρκέστηκε σε αυτό. Με την ακούραστη δημιουργικότητά του έφτασε ως τον Όλυμπο, όπου ίδρυσε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού “Διός” αυξάνοντας την δυναμικότητα των επιχειρήσεών του , με σταθερό προσανατολισμό πλέον, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στις ξένες αγορές.

Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι η κοινωνική του ευαισθησία και η υποστήριξη που απλόχερα παρείχε σε Συλλόγους της πόλης μας , με τις μόνιμες χορηγίες και ενισχύσεις του, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του , ως Αυτοδιοικητικός, στον π. .Δήμο Αγίας Παρασκευής .

Αξιότιμε πολίτη της Εορδαίας και φίλε Σάββα Μεντεκίδη καλό παράδεισο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.