Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο τουρνουά beach handball στη λίμνη Βεγορίτιδα στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη



1dfjydstryjtsjtyjtdjytyyt

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών, καθώς την παρασκευή 30 Ιουνίου θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα στο πανελλήνιο τουρνουά beach handball ανδρών και γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των Αφών Ναουμίδη και θα διαρκέσει έως της 2 Ιουλίου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σεφ, Άγγελος Ναουμίδης, σχολίασε: «το beach handball είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή αθλήματα του καλοκαιριού και είμαι βέβαιος οτι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, εξάλλου το χάντμπολ γεννήθηκε στην περιοχή, το Αμύνταιο είναι μητρόπολη της χειροσφαίρισης, συνεπώς οφείλαμε και για συναισθηματικούς λόγους να φιλοξενήσουμε εκ νέου τη διοργάνωση στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η περιοχή διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, μοναδικής φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής αξίας, ο δήμος Αμυνταίου είναι ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που πλαισιώνεται απο 4 λίμνες( Βεγορίτιδα, Ζάζαρη, Χειμαδίτιδα και Πετρών), συνεπώς κυνηγάμε οτιδήποτε μπορεί να προσδώσει στη περιοχή θετικό πρόσημο.

2dstyjudstxyjkidsxytjikdtyijkytyt

Ο αθλητικός τουρισμός είμαι μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και αντιλαμβανόμενοι την αξία της, τη στηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία, για του λόγου το αληθές έχουμε υποβάλλει στην ομοσπονδία πετοσφαίρισης πρόταση, για την ανάληψη της διοργάνωσης του πανελληνίου τουρνουά beach volley ανδρών και γυναικών (masters) και έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια μας σε προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση, ευελπιστούμε οτι θα λάβουμε το ΟΚ.

Η ομοσπονδία σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Φιλώτα ΠΑΣ, έχουν επωμιστεί το οργανωτικό μέρος, ενώ σ΄ ότι έχει να κάνει με το ψυχαγωγικό κομμάτι του 3ημέρου, ετοιμάζουμε μουσικά evets που θα ικανοποιήσουν τους παρευρισκομένους».

3e567ijutdjki7d5tjkid6ti76t7yi6t76et

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.