Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στο ΤΕΙ Μεσολογγίου – Σε κατάσταση σοκ η καθαρίστρια της σχολής



sillipitirio_banner

O σπουδαστής βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος σε σκάλα του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Δάκρυα για τον 23χρονο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο…

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή νωρίς το πρωί, όταν ακούστηκαν οι φωνές της καθαρίστριας που είχε εντοπίσει νεκρό τον 23χρονο φοιτητή. Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος στην πτέρυγα των γραφείων σε σκάλα, στο κτήριο της λογιστικής και στο σημείο σήμανε συναγερμός. Πολύ γρήγορα έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο. Ο χώρος αποκλείστηκε. Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του και τυπικά. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση. Η ιατροδικαστική εξέταση θα λύσει το μυστήριο εντός της ημέρας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα του 23χρονου.

Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επικοινώνησαν με τους συγγενείς του παιδιού και τους ενημέρωσαν για το τραγικό συμβάν. Εντός της ημέρας οι τελευταίοι αναμένεται να δώσουν καταθέσουν για να συμπληρώσουν περισσότερα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας, που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο σπουδαστή του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φοιτητής κατάγεται από την Αθήνα και η σορός του έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον 23χρονο να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας.

Αυτοκτονία ηλικιωμένου στην Κρήτη

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 85χρονος άνδρας στα Ανώγεια, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι o ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος του τα τελευταία 10 χρόνια, μετά το θάνατο της γυναίκας του.

Τα παιδιά του είχαν αναθέσει σε μια κυρία να τον προσέχει, ωστόσο αυτή τραυματίστηκε στο πόδι και απουσίαζε για λίγες ημέρες. Παρά τις προσπάθειες να αντικατασταθεί αυτό το διάστημα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και το κακό με τον 85χρονο δεν άργησε να γίνει. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο χωριό, ενώ αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην περιοχή.

Πηγή: onairnews.gr, agrinionews.gr, cretalive.gr, newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.