Ξεκινάει η κοπή των χόρτων σε όλη την πόλη της Κοζάνης και σε χωριά του Δήμου



o8v765to7865ci765er6u5exu6r5xe6ujrx6y

Ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα η κοπή των χόρτων σε όλη την πόλη της Κοζάνης καθώς και σε Δημοτικά Διαμερίσματα, αφού σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο πρασίνου Γιάννη Γρηγοριάδη, έχει επιλυθεί το πρόβλημα που είχε προκύψει και ο εργολάβος ξεκινά τις εργασίες, στα σημεία που παρατηρείται έντονη βλάστηση. Μάλιστα όπως σημείωσε στις δυο Δημοτικές Ενότητες Αιανής και Ελίμειας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς η κοπή των χόρτων έχει ξεκινήσει μετά το Πάσχα, ενώ σε Ελλήσποντο και Υψηλάντη, ο εργολάβος ξεκίνησε πριν από δυο βδομάδες.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι οι υπηρεσίες του Δήμου παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί ενώ ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετώπισαν με καταστροφές που υπήρξαν σε αρδευτικά από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Τέλος σε ότι αφορά στα οικόπεδα που η βλάστηση είναι έντονη και υπάρχουν διαμαρτυρίες αλλά και δεκάδες αιτήματα κατοίκων στην υπηρεσία πρασίνου, εφαρμόζεται η νομοθεσία, όπως υπογράμμισε. Ο κ. Γρηγοριάδης τόνισε ότι όπου υπάρχει αίτημα κοπής χόρτων αφού ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, επεμβαίνει η υπηρεσία μετά από διάστημα 20 ημερών και εφόσον δεν ανταποκριθεί ο ίδιος με την χρέωση να επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη ενώ του επιβάλλεται και πρόστιμο.

Ο Αντιδήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να ενημερώνουν καταθέτοντας αίτημα στην υπηρεσία για να επιλύεται το πρόβλημα όπου υπάρχει.

ΕΡΤ Κοζάνης: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκινάει η κοπή των χόρτων σε όλη την πόλη της Κοζάνης και σε χωριά του Δήμου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.