«Ημέρα Καλής Πράξης 2017» για την ομάδα του Κωτσόβολου Κοζάνης



i656suj654su5au54au5yauu6j

Η ομάδα των εργαζομένων της Κωτσόβολος στην Κοζάνη ανέλαβε την υποστήριξη του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, στο πλαίσιο της «Ημέρας Καλής Πράξης» 2017, την Κυριακή, 28 Μαΐου 2017. Η δράση προέβλεπε γεύμα και διασκέδαση με χορό και τραγούδι μαζί με τους ανθρώπους που διαμένουν στο χώρο του Τιαλείου.

Πιστοί στην προσφορά στο συνάνθρωπο, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ανταποκρίθηκαν στο ετήσιο κάλεσμα, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να σημειώνει σημαντική αύξηση πανελλαδικά. Συνολικά, συμμετείχαν 1.161 εθελοντές, που δημιούργησαν 63 ομάδες από τα καταστήματα, τα υποστηρικτικά γραφεία, τις κεντρικές αποθήκες και κέντρο διανομής και επισκευών της εταιρείας, υλοποιώντας 53 «πράξεις» μέσα σε μία ημέρα σε όλη την Ελλάδα!

Ο θεσμός της «Ημέρας Καλής Πράξης» αποτελεί για την Κωτσόβολος την μετουσίωση της φιλοσοφίας της, να βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και να βελτιώνει την καθημερινότητά του. Για το λόγο αυτό, πέρα από την «Ημέρα Καλής Πράξης», έχει θεσπίσει ακόμη δύο πρωτοποριακά προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το KODE, μία πρωτοποριακή e-learning πλατφόρμα εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, και το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι», που στόχο έχει να κινητοποιήσει τους πολίτες να προσφέρουν συσκευές που δεν χρειάζονται σε ένα σπίτι που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Παράλληλα, μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει υλοποιήσει πάνω από 70 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας ενεργά στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται το δίκτυο των καταστημάτων της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.