Ευχαριστήριο για τη Μέρα Ευρωπαϊκής Μουσικής στην Κοζάνη



e75tiued675inune6t7in67in67nyiy6u

Στην 21 & 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κοζάνης διήμερες εκδηλώσεις για τη Μέρα Ευρωπαϊκής Μουσικής, με την επίσημη συμμετοχή για πρώτη φορά της Κοζάνης στο δίκτυο των πόλεων που εορτάζουν τον θεσμό.

Τα στενά της πόλης γέμισαν μουσική, χρώματα και παιχνίδια συνθέτοντας ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό, αντιπροσωπευτικό των μουσικών καταβολών και των επιρροών αυτής της πόλης. Αν κρίνουμε από την προσέλευση και τον ενθουσιασμό του κόσμου, οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην πόλη και βάζοντας τις βάσεις για συνέχιση του θεσμού.

Τίποτα από αυτά δε θα ήταν εφικτά χωρίς τους φορείς, τις ομάδες και τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία. Η συνεργασία μαζί τους ήταν άψογη και η εμπιστοσύνη τους προς εμάς ήταν καταλυτική.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ για την καθολική στήριξη και την εμπιστοσύνη του. Επίσης την ΚΙΒΩΤΟ και τη ΔΙΔΩ – Παιδί και Πολυχώρος για τις εκπληκτικές παρουσιάσεις και δράσεις, καθώς και για τη συνεργασία μας. Τον ΟΑΠΝ και την Άρσις Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε τον καφενέ μεζεδοπωλείο «Στου Αιώνα την Παράγκα», τα μουσικά καφενεία «Κουκουνάρι» & «Λα-Φαμ», τις τέντες Δημητριάδη και τα Αρτοποιεία Γεωργάκα, τους πολύτιμους χορηγούς επικοινωνίας και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, τον Παναγιώτη Παπαιωάννου, Τόλη Σιαραμπή, Μάκη Καβούκα, Γιάννη Μητρούση, Κώστα Κωστόπουλο, Μιχάλη Γκατζιούρα, Νίκο Καρδογιάννη, Νίκο Κατσιούλη, Αργυρώ Κουρλίτη, Ηλιάνα Καραλίγκα, Σώτο Κουτσουνάνο, Αμανίτες Τρίο, Γιώργο Γελαράκη & τους Lolo Koumpania. Δώσανε πνοή σε αυτό το εγχείρημα και ο επαγγελματισμός τους ήταν πραγματικά υποδειγματικός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μανώλη Κουτσουνάνο, που μας ενέπνευσε και μας καθοδήγησε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και τους συνεργάτες που εργάστηκαν ακούραστα και δημιουργικά.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την προσέλευση και τη στήριξή σας. Ιδιαίτερα ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους των γειτονιών που είχαμε τις δράσεις μας. Με καλή διάθεση, μας υποδέχτηκαν και μας βοήθησαν σημαντικά, αποδεικνύοντας ότι η μουσική και ο πολιτισμός χωρά σε κάθε γωνιά της πόλης.

Στο επανιδείν,

Parasoli Creative Cooperativa

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.