Επίσκεψη μαθητών του Ιωαννίδειου Σχολείου Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα



eytukiery6ukryukyruuy

Την πόλη της Σιάτιστας επισκέφτηκαν οι μαθητές του 40ου Δημοτικού Σχολείου της Αστικής Σχολής «Δημητρίου Ιωαννίδη, Σιατιστέως» Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, για να γνωρίσουν από κοντά τη γενέτειρα πόλη του μεγάλου Σιατιστινού ευεργέτη, Δημητρίου Ιωαννίδη.

Όπως κάθε χρόνο πρώτη στάση έγινε στο Δημαρχείο όπου τους μαθητές, δασκάλους και γονείς υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Δίκος Στέλιος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λευτέρης Τζιλίνης .

Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι δάσκαλοι επισκέφθηκαν την πρώτη κατοικία του Σιατιστινού ευεργέτη Δημητρίου Ιωαννίδη, όπου σήμερα στεγάζεται το 1ο νηπιαγωγείο της πόλης, το Αρχοντικό Μανούση, το Τραμπάντζειο Ιστορικό Γυμνάσιο, όπου στεγάζεται η Παλαιοντολογική συλλογή και ενημερώθηκαν από τον λαογράφο Γεώργιο Μπόντα .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.