23-25 Ιουνίου το Camp ποδόσφαιρου «Νίκος Παπαδόπουλος» στο ΔΑΚ Κοζάνης



kdkydkytsdjkytsjytrsyjtrshtrasthΟ Δήμο Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης και την P.P.Agencies (Πασχάλης Παπαδόπουλος) διοργανώνουν στην μνήμη του Νίκου Παπαδόπουλου το CAMP Ποδοσφαίρου «Νίκος Παπαδόπουλος».

Το CAMP που θα διοργανωθεί στις 23, 24 και 25 Ιουνίου 2017 στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Κοζάνης και στο Στρατιωτικό Γήπεδο, απευθύνετε σε παιδιά από 8 έως 15 ετών.

Όλα τα παιδιά (αγόρια & κορίτσια) θα χωριστούν σε ομάδες ηλικιακά και μπορούν να συμμετέχουν, είτε είναι ενεργοί ποδοσφαιριστές σε σύλλογο είτε όχι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι 22 Ιουνίου στα γραφεία του ΔΑΚ (γραφεία διοίκησης δίπλα από κολυμβητήριο) και στην ΕΠΣ Κοζάνης σε ειδική φόρμα -αίτηση συμμετοχής.

Επίσης την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε από το site του Ο.Α.Π.Ν, http://oapnkozanis.gr

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί την τελευταία εβδομάδα και θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθημερινά στο 2461034311, ΔΑΚ Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.