Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης για την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη



mamatsio_koz

Η μετάγγιση του αίματος και των προϊόντων του, βοηθάει να σωθούν εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο και συμβάλλει στη βελτίωση του προσδόκιμου της ποιότητας ζωής των ασθενών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, υποστηρίζοντας περίπλοκες πράξεις και χειρουργικές επεμβάσεις.

Το αίμα δεν παράγεται τεχνητά και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να το προσφέρει.

Για να υπάρχει επάρκεια των αποθεμάτων αίματος, η εθελοντική προσφορά πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενη σε τακτά διαστήματα.

Είμαστε ευγνώμονες στους Εθελοντές Αιμοδότες, που έχουν αίσθημα κοινωνικού καθήκοντος και ανιδιοτελώς προσφέρουν το αίμα τους, για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών . Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα.

Προσκαλούμε νέους, υγιείς ανθρώπους να γίνουν και εκείνοι εθελοντές αιμοδότες για να νιώσουν την ικανοποίηση της προσφοράς, χωρίς φόβους και προκαταλήψεις.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, μειώνεται η προσφορά αίματος λόγω των διακοπών και τον περιορισμό των αιμοληψιών σε περιοχές επηρεαζόμενες από εποχικές λοιμώξεις.

Καλούμε τους Εθελοντές Αιμοδότες και όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές, να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πριν την αναχώρηση ή μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους, για να προσφέρουν το πολύτιμο δώρο ζωής.

Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ.: 2461352642 ή 2461352641.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ,
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.