Με επιτυχία ο 3ος αγώνας δρόμου Νεάπολης Βοΐου – Συγχαρητήριο του Δημάρχου για τη διάκριση των σιατιστινών δρομέων στον ορεινό αγώνα Olympus Marathon



1luyfulkfgulΓια τρίτη χρονιά διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Νεάπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

Συνολικά, στον αγώνα έλαβαν μέρος 253 αθλητές στην κατηγορία των 10 χλμ, 172 αθλητές στην κατηγορία των 5 χλμ και 130 μικροί αθλητές στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων.

Όλοι οι αθλητές τιμήθηκαν με μετάλλια για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχαν ο Δήμος Βοΐου, το Τοπικό Συμβούλιο Νεάπολης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την πολύτιμη συμβολή τοπικών συλλόγων, των δρομέων Νεάπολης, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βοΐου και του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Καστοριάς.

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους διοργανωτές του αγώνα και όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τις διακρίσεις. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές του αγώνα, την Διεύθυνση Τροχαίας Κοζάνης, το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου για την ετοιμότητα παροχής ιατρικής φροντίδας στους αθλητές, τους εθελοντές που συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, τον καρδιολόγο Εμμανουήλ Μπαντόλα για την ιατρική παρακολούθηση των αθλητών, καθώς και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που ενίσχυσαν την προσπάθεια του αγώνα με τις προσφορές τους, τα ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής για την προβολή του αγώνα και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και καταχειροκρότησε τους αθλητές.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για τη διάκριση των σιατιστινών δρομέων στον ορεινό αγώνα Olympus Marathon

Συγχαίρω θερμά τους αθλητές Χάρη Καλαμπούκα, Δημήτρη Σελέτη και Κωνσταντίνο Γκάτσα από τη Σιάτιστα για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στον ορεινό αγώνα Olympus Marathon 2017 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στο Λιτόχωρο Πιερίας. Οι επιτυχίες των αθλητών μας, μας κάνουν όλους περήφανους, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αθλητών του Δήμου μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του αθλητικού επιπέδου της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.