Συνεχίζονται οι δωρεές από εταιρείες και πολίτες στο Νοσοκομείο Κοζάνης – Ευχαριστήριο της διοίκησης



mamatsio_kozΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

Την εταιρεία «DORMED HELLAS A.E.» για τη δωρεά ενός καταγραφικού Η3 και ενός καταγραφικού Η12 για τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής.
Την εταιρεία «“KLINIKUM PLUS” ΚΑΪΚΟΝΙΔΗΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» για τη δωρεά ενός PROJECTOR OEM ELEPHAS ET20-B για τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.
Τους συμπολίτες μας για την εθελοντική εργασία & τις δωρεές τους, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής, ως εξής:
1. Χατζησάββας Ιωάννης του Ευθυμίου, προσφορά και τοποθέτηση προστατευτικών πλαστικών σε όλους τους θαλάμους ασθενών,
2. Παπαναστασίου Γεώργιος του Παναγιώτη ένα ψυγείο,
3. Γκοβλιτσιώτης Δημήτριος του Δημητρίου μία τηλεόραση,
4. Ευαγγελοπούλου Αικατερίνη ένα πιεσόμετρο,
5. Παναγιωτίδης Ιωάννης και Καραγιαννίδης Αλέξανδρος ένα μεγάλο ψυγείο,
6. Παπαϊορδανίδης Ιωάννης του Δημητρίου τρία ψυγεία,
7. Τοπαλίδης Γεώργιος του Τριαντάφυλλου ένα πολυμηχάνημα και ένα γραφείο με μία συρταριέρα,
8. Ιωαννίδης Φίλιππας του Αδάμ ένα στερεοφωνικό συγκρότημα,
9. Ιωαννίδου Δέσποινα τέσσερις (4) καρέκλες και λοιπό εξοπλισμό γραφείου,
10. Οι αδελφοί Σεβεντεκίδου Βαλασία, Σεβεντεκίδου Ειρήνη και Σεβεντεκίδης Παναγιώτης, δεκατρία (13) ατομικά ραδιόφωνα για όλες τις κλίνες των ασθενών, στη μνήμη του πατέρα τους Σεβεντεκίδη Βασιλείου,

καθώς επίσης τους:
1. Τζαγκαράκη Βιλελμίνη,
2. Τζούνα Θεόδωρο του Χρήστου,
3. Φωτόπουλο Φώτιο του Χρήστου,
4. Τσιμόπουλο Αστέριο του Γεωργίου,
5. Τζικανούλα Αστέριο του Μελά και
6. Τζικανούλα Αθανάσιο του Μελά,
για τη δωρεά τους, η οποία περιλαμβάνει διάφορο υλικό, εξοπλισμό, λευκά είδη (κουρτίνες – κουρτινόξυλα – στόρια) καθώς και λοιπό εξοπλισμό (εκτυπωτής – γωνίες προστασίας τοίχου – υλικό) για τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής.

Την κ. Βέλκου Βασιλική, για τη δωρεά τριάντα οκτώ (38) βιβλίων, προκειμένου να καλύψει ανάγκες της βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου.
Την εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΠΙΠΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.», για τη δωρεά της, η οποία αφορά δέκα (10) μικρά ψυγεία και δύο (2) μεταλλικές ντουλάπες για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
Την εταιρεία «ΠΑΠΑΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ», για τη δωρεά μίας ντουλάπας ξύλινης για τις ανάγκες του τμήματος πληροφορικής.
Τον κ. Τούνα Λάζαρο & τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου «Χατζηκώστα», για τη δωρεά δύο ηλεκτρονικών πιεσόμετρων με παιδικές περιχειρίδες και μίας ηλεκτρικής διπλής εστίας, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής στη μνήμη της μαθήτριας Ζιάμπρας Δήμητρας.
Τους κ. κ. Κεχαΐδη Ιορδάνη και Παπαστέργιο Κων/νο για την εθελοντική προσφορά τους σε εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των εφημερίων των γιατρών και του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη του κόσμου προς το Νοσοκομείο, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ακόμα καλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.