2ο Ex.P. Festival Κοζάνης, ή αλλιώς Πάρτι Νεολαίας του Καλοκαιριού! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



exp_festival_2017

Με μεγάλη επιτυχία και με την μαζική συμμετοχή της νεολαίας της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2ο Ex.P. Festival στον δημοτικό κήπο της πόλης.

Το πάρτι στήθηκε από νωρίς το απόγευμα με γνωστούς djs της πόλης να ξεσηκώνουν τον πολύ κόσμο που βρέθηκε. Τα events και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, με τον κόσμο να δείχνει να το απολαμβάνει και φέτος.

Ένα πάρτι που στο KOZANILIFE.GR το βαφτίσαμε ως «Πάρτι Νεολαίας του Καλοκαιριού», φαίνεται να έχει καθιερωθεί για τα καλά στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη από την πρώτη στιγμή!

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το 2ο Ex.P. Festival Κοζάνης:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “2ο Ex.P. Festival Κοζάνης, ή αλλιώς Πάρτι Νεολαίας του Καλοκαιριού! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ΄ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    1. Την άλλη φορά θα παίξουμε Βέμπο και τζάζ και θα μοιράσουμε στον κόσμο ακουστικά να μην ενοχλούσε μια μέρα το χρόνο με κάτι τόσο ωραίο που συμμετέχει τόσο ο κόσμος και διασκεδάζει! Θα καθομάστε να κλαίμε όλη μέρα για μια Ελλάδα που δεν μας δίνει δουλειά εξ αιτίας σας και θα σκεφτόμαστε πόσο χάλια είναι η ζωή μας γιατί δεν έχουμε λεφτά να κάνουμε τίποτα! Δυστυχώς η ευτυχώς με αυτη τη μουσική διασκεδάζουμε και εν τελει οτι θελουμε θα ακουμε και θα κανουμε ποιος εισαι εσυ και τι σου δινει το δικαιωμα να το κατακρινεις!Φτάνει πια με ολους εσας τους ανωνυμους κριτες του διαδικτύου, φτανει πια η κακια η πικροχολια και τα κομπλεξ σας!Μάθετε στη ζωη σας να λετε και ενα μπραβο!Το ποιος είναι όρνιο νομίζω ότι είναι εμφανές!

    2. gt sas xalasan thn hsuxia gia merikes wres mesa ston xrono kai apokaleitai ornia thn neolaia kozanhs!!sugxarhthria pou xrhsimopoihtai autous tous xarakthrismous xwris na exete kan apopsh ti sumvainei kai katakrinetai mia omorfh prospatheia pou katavaletai apo merias diorganotwn!!!einai kati pou eleipe apo thn polh mas tosa xronia kai pisteuw pws oloi osoi edwsan autes tis 2 xronies to paron tous sto dhmotiko parko to exoun agaliasei to xp festival!!!
      me olo ton sevasmo exw vgalei ena sumperasma pws oloi osoi katakrinetai to sugekrmeno pragma trwte kapoiou eidous koblex!!! den ginetai alliws!!! 1 FORA TON XRONO GINETAI OXI KATHIMERINA!!!!toso polu sas peirazei dld? epeidh den theloume omws na eimaste san esas dusthxismenoi kai kakomoirhdes SUNANTHSH TOU XRONOU TON IOUNIO!!!!

  2. δειλοι-ανωνυμοι

    - Edit

    Απαντήστε

    εσυ ανωνυμε που κρατας την ανωνυμια σου πισω απο ενα σχολιο που αποκαλεις ορνια την νεολαια της κοζανης,κρυψου λιγο ακομα πισω απο τον υπολογιστη σου και βροντοφωναξε λιγο την ανωνυμια σου πατωντας κουμπια απο ενα πληκτρολογιο.εσενα χρειαζομαστε για να παμε μπροστα,και για εσενα θα το κανουμε του χρονου ακομα καλυτερο και δυνατοτερο,και τον επομενο χρονο και τον παραεπομενο.για εσας ολους θα παιξουμε ακομα δυνατοτερα και ακομα πιο ομορφα,

  3. ατρομητος επωνυμος

    - Edit

    Απαντήστε

    α ρε θαθελα να μενατε ολοι εσεις εκεί διπλα με δυο μωρά στο σπίτι!! αιντε αιντε νιανιαρα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.