Τροχαίο ατύχημα με 2 τραυματίες στην Πτολεμαΐδα! Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή



IMG_7641tsysdtyjdtyjtyj

Το τροχαίο συνέβη στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και 15ης Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα.

Η μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα κινούταν επί της 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης (στο ύψος του πάρκου που βρίσκεται δίπλα στον ΙΝ Αγίας Σκέπης) ενώ το αυτοκίνητο βγήκε από στενό (οδό 15η Οκτωβρίου) με κατεύθυνση προς την 25η Μαρτίου και την έξοδο της πόλης.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνοδηγός της μηχανής να τραυματιστούν και να μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 29χρονος έχει χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα ενώ η 21 ετών συνεπιβάτης της μηχανής (φοιτήτρια του ΤΕΙ Μαιευτικής) με καταγωγή από την Κύπρο, επίσης νοσηλεύεται μετά από εισαγωγή, στη χειρουργική κλινική (σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας).

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε το παραμικρό και αν και σοκαρισμένος προσέτρεξε για βοήθεια προς το ζευγάρι του επέβαινε στη μοτοσυκλέτα.

Και στους δυο οδηγούς (μηχανής και αυτοκινήτου) έγινε αλκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Τα ακριβή αιτία του τροχαίου με προανάκριση, διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας.

IMG_7640steryjsryjtsyjyt

IMG_7642wrthsrthrthrth

Από το eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.