Απάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης



theofilaktos_giannisΑναφορικά με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και αφορούν το πρόσωπό μου, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατή στην Αθήνα μια μεταξύ μας συνάντηση σήμερα, Τετάρτη 17-5-2017, οφείλεται αποκλειστικά στην παρουσία μου κατά την ημέρα αυτή στις ημερίδες του Επιμελητηρίου Κοζάνης σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα για τα κόκκινα χρέη των επιχειρήσεων, γεγονός το οποίο είχα γνωστοποιήσει στην Ένωση από την προτεραία (μάλιστα πρότεινα και συνάντηση στην Κοζάνη όπου θα ήμουν την Τετάρτη το βράδυ, με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης…) και άρα όχι σε κάποιο “ιδιότυπο κρυφτούλι, με συνεχείς ακυρώσεις και αλλαγές όσον αφορά τις ώρες και τους τόπους των συναντήσεών μου”, όπως ανακριβώς αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η έως τώρα πορεία μου έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι δεν συνηθίζω τέτοιες συμπεριφορές.

Σέβομαι και τιμώ ιδιαίτερα τους ενστόλους τόσο για τη δύσκολη φύση της δουλειάς τους, όπως και για την αδιάλειπτη προσφορά τους στους πολίτες. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η συνεργασία, που από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου επεδίωξα και έχω μαζί τους, συνεργασία που διατηρούσα και λόγω επαγγέλματος.

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ ττην πικρία των συγκεκριμένων υπαλλήλων, όπως και ολόκληρου του ελληνικού λαού.
Τους καλώ ωστόσο να αναρωτηθούν ποιοι μας οδήγησαν ως εδώ, ποιες πολιτικές δυνάμεις και ποιοι πολιτικοί όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τους καλώ επίσης να συνυπολογίσουν μέτρα και αντίμετρα (π.χ. κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση ΕΝΦΙΑ, μείωση φόρου εισοδήματος, αύξηση επιδόματος παιδιών κτλ) και κάνοντας τον τελικό υπολογισμό να δουν την προσπάθεια της συγκεκριμένης κυβέρνησης να στηρίξει τα πλατιά στρώματα του ελληνικού λαού και τη μέση ελληνική οικογένεια.

Εξακολουθώ να κοιτώ στα μάτια τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Ν. Κοζάνης (πόσο μάλλον μετά τις θετικές αλλαγές που ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός), έχοντας συνείδηση ότι πράττω στη δύσκολη αυτή συγκυρία, και στο βαθμό που μου επιτρέπουν οι δεσμεύσεις της χώρας, το καθήκον μου απέναντί τους.

Με εκτίμηση,
Ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)
Γιάννης Θεοφύλακτος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.