Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Κοζάνης ενόψει της Αντιπυρικής περιόδου



sty7kstykstyksdtkydtjyyt

Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Κοζάνης ενόψει της Αντιπυρικής περιόδου του 2017. Κοινός στόχος των εμπλεκόμενων φορέων η πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στη συνεδρίαση τέθηκαν τα ζητήματα συνεργασίας και συντονισμού ανάμεσα στους φορείς ενώ επιβεβαιώθηκε πως βασική προτεραιότητα θα είναι η πρόληψη των κινδύνων εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Για το σκοπό αυτό έχουν ήδη δοθεί οι κατάλληλες οδηγίες στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων ενώ τις επόμενες μέρες το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας θα οργανώσει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

« Ο Δήμος Κοζάνης με τη λειτουργία του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας δείχνει έμπρακτά τη μέριμνα του για θέματα όπως οι πυρκαγιές, που έχουν επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών. Κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια, που απαιτεί όμως τη συμμετοχή των πολιτών ειδικά στο θέμα της πρόληψης» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αριστοτέλης Πουτακίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.