Ενημέρωση 2ης Συνάντησης για το 2017 με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου



ryryukery6uke6yukey6ukreuy

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 το πρωί πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση για το 2017 με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Παναγιώτη Τσανούλα και Στελεχών της Διεύθυνσης Προσωπικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης με την συνεργασία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδη Θεοχάρη και την συμμετοχή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου Τηλαβερίδη Κωνσταντίνου.

Στην Σύσκεψη συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης Αριστοτέλης Πουτακίδης και ο πρόεδρος του ΣΩΠ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κώστας Πουτογλίδης.

Τον Σύλλογο Ανέργων και Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου εκπροσώπησαν οι Ταρνανίδης Δημήτρης και Αγγελής Τριανταφυλλίδης και εκ μέρους του Συμβουλίου Νέων ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης.

Στην συνάντηση όπως πάντα παραβρέθηκαν πολλοί Νέοι και κάτοικοι από τα χωριά της περιοχής του Ελλησπόντου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της Περιοχής όπως :
1. Το Δίχτυ Προστασίας στον Ταινιόδρομο Μεταφοράς Λιγνίτη – Κεφαλή Β1 και οι τρόποι ελαχιστοποίησης της επικινδυνότητας στην στροφή της Κεφαλής Β1,
2. Φωτισμός και τοποθέτηση μπάρων προστασίας κατά μήκος του δρόμου προς τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και στις Διασταυρώσεις Τετραλόφου και Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου,
3. Θέσεις Εργασίας (8μηνα και Ειδικότητες),
4. Ποινές – Τιμωρία Εργαζομένων για παρουσία τους σε εκδήλωση.

Περίληψη από την συζήτηση των παραπάνω θεμάτων.
1. Το επόμενο διάστημα η εξέλιξη της τοποθέτησης δήλωσε ο Διευθυντής,
2. Σε διαδικασία συζήτησης με τον Δήμο Κοζάνης και των εμπλεκόμενων Φορέων,
3. Αναμονή για τις Προκηρύξεις στο αμέσως επόμενο διάστημα και όπως όλα έχουν προγραμματισθεί και συζητηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα,
4. Ιδιαίτερη αναφορά και εκτενή συζήτηση έγινε για το θέμα των Ποινών και της άδικης Τιμωρίας Εργαζομένων του Σταθμού, οι οποίες δεν επιβλήθηκαν για λόγους υπηρεσιακούς και σε ότι αφορά την εργασία τους στον Σταθμό που εργάζονται, αλλά επειδή παραβρέθηκαν και μάλιστα εκτός υπηρεσίας σε εκδήλωση της ΔΕΗ.

Το τελευταίο θέμα προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία όλων των Θεσμικών Φορέων και Εκπροσώπων των Εργαζομένων και των Κατοίκων, τόσο όσων συμμετείχαν στην παρούσα Σύσκεψη όσο και της Κοινωνίας όλης της περιοχής και αναμένεται να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.