Οριζόντιες ξενόγλωσσες ικανότητες στο χώρο εργασίας – Πρόσκληση συμμετοχής σε πρόγραμμα κατάρτισης στην Κοζάνη



xxkyrluyektekwjwjjeuri

Θέλεις να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στην αγγλική γλώσσα; Να κατανοείς πληροφορίες και να αξιοποιείς ευκαιρίες στο εργασιακό και στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον; Να βελτιώσεις την ικανότητα επικοινωνίας, προφορικής και γραπτής, στα αγγλικά;

Αν ναι, το πρόγραμμα «Οριζόντιες ξενόγλωσσες ικανότητες στο χώρο εργασίας» σίγουρα σε ενδιαφέρει. Όπως σε όλα τα προγράμματα κατάρτισης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα βασιστούμε σε ρεαλιστικές περιστάσεις επικοινωνίας, προσομοιώσεις, παιχνίδια ρόλων και εργασία σε ομάδες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στην Κοζάνη, το Μάιο και τον Ιούνιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: http://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: http://www.inegsee.gr/ilektroniki-etisi-katartisis-orizonties-xenoglosses-ikanotites-sto-choro-ergasias-kozani-maios-iounios-2017/

Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.