Η 10η Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία 2017 στην Κοζάνη



xxxluyfluyrkytedjyteyjtjytjyteykΚυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 από το Καμπαναριό –κεντρική πλατεία ξεκινάει η Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία της Κοζάνης. Συμμετοχή όλοι μαζί από 10 -110 ετών.
Διαδρομή βόλτα 18 χιλιομέτρων: Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Καμπαναριό) –Πεζόδρομος-Π. Χαρίση-Δαβάκη- Ολυμπιάδος -Λεωφόρος Α. Παπανδρέου- Άργιλος (μέσω Ποδηλατοδρόμου) – Νέο Κλείτος- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – στάση στην Αγία Ειρήνη στο Δασάκι – Άργιλος – Κοζάνη (μέσω Ποδηλατοδρόμου) – Λεωφόρος Α. Παπανδρέου – Πλ. Συντάγματος- μητροπολίτου Φωτίου – Μπουσίου – Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Καμπαναριό) -τερματισμός.

• Για την ασφάλεια μας ποδηλατούμε πάντα με κράνος!

Θα κινούμαστε αργά με ρυθμό που να μπορούν να τον ακολουθούν όλοι. Θα έχουμε κάλυψη το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης – Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας & Υπεύθυνους της διοργάνωσης.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ:

● Παρκινγκ ποδηλάτων σε όλα τα Σχολεία (Ποδηλατική Παιδεία), στα γήπεδα, στο Δημοτικό Πάρκο, στην Κεντρική Πλατεία, στο ¨Βαλταδώρειο¨ και όπου αλλού χρειαστεί, ώστε από τον Άγιο Αθανάσιο, από τα Πλατάνια, τις Εργατικές κατοικίες, τον κόμβο Λάρισας, την Σκρκα, αλλά και από τα Ηπειρώτικα και την Αγία Παρασκευή να μπορούν να κατεβούν στην πλατεία με ποδήλατο.

● Σύνδεση των υπαρχόντων ποδηλατοδρόμων και επιμήκυνση τους (Περιφερειακό Ποδηλατόδρομο).

● Να περάσει το μήνυμα ότι το Ποδήλατο είναι Μέσο Μετακίνησης, πέρα από παιχνίδι & διασκέδαση

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν από δεκάδες πλατείες σε όλη τη χώρα ποδηλατοπορείες.
Τελικός προορισμός; Ανθρώπινες πόλεις! Πόλεις που απορρίπτουν την ανεξέλεγκτη χρήση του ΙΧ κι ανοίγουν χώρο στους πεζούς, τα ποδήλατα και τα μέσα μεταφοράς. Δε θέλουμε άλλα έργα μόνο για το αυτοκίνητο! Ούτε όμως και έργα αποσπασματικά, αναποτελεσματικά που υλοποιούνται με πρόφαση το ποδήλατο. Αντίθετα διεκδικούμε ένα Εθνικό Σχέδιο για τη Βιώσιμη Κινητικότητα στις πόλεις, κύριος στόχος του οποίου θα είναι ο δραστικός περιορισμός του αυτοκινήτου.
Περιορίστε το Ι.Χ. … Επενδύστε στο ποδήλατο
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: νερά Σέλι- Διός Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.και κάβα Μητσικίδης
Ποδήλατο = Υγεία + Καθαρό Περιβάλλον
Πάρε κι εσύ το ποδήλατό σου, μαζί με το κράνος σου!

Επικοινωνία με Διοργανωτές.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ¨Γέφυρα Ζωής¨
FACE BOOK: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ & ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, www.podilates.gr
Έλα στην Κεντρική Πλατεία, Κυριακή 14/5/2015 στις 11:00
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»: Παύλου Χαρίση 23 τηλ. 2461040575 και 6977337561

Για τη διοργάνωση

Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος Διγκόλη Ζωή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.