Summer Welcome Party: Είκοσι και πλέον καλλιτέχνες σε μια μουσική βραδιά στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης



kytdyktdktdktdkysksjyrsjrtsjtΤο Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 μ.μ. το Θετροδρόμιο Κοζάνης σας προσκαλεί σε μια μουσική βραδιά. Είκοσι και πλέον καλλιτέχνες της πόλης και της περιοχής ενώνονται κάτω από τη σκέπη του Θετροδρομίου για να μας χαρίσουν μια ανάλαφρη νότα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη παρέα του Θεατροδρομίου με μουσική και δροσερή μπύρα. Είστε όλοι καλεσμένοι. Παλιοί και νέοι, μέλη και φίλοι, όλοι όσοι αγαπήσατε το Θετροδρόμιο ή θέλετε να το γνωρίσετε.

Συμμετέχουν φιλικά ο Βαγγέλης Βέττας, η Εύη Βέττα, ο Βαγγέλης Τζημόπουλος, η Κωνσταντίνα Τεντόγλου, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Τάκης Συνδουκάς, ο Άρης Παυλίδης, η Δέσποινα Γεράντη, ο Κώστας Χόντος, ο Στέλιος Νεμπεγλεριώτης, η Ελίνα Νεμπεγλεριώτη, ο Στράτος Εμμανουηλίδης, ο Μπάμπης Αποστολίδης, ο Γιώργος Κοντορίκος, ο Μάκης Μαυρίδης, οι Χριστίνα & Αθηνά Κυριακίδου, ο Κώστας Γεροκώστας, η Ανθή Κωλέτση , ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης και ο DJ Θωμάς Παπαδόπουλος. Καλεσμένος και ο Παναγιώτης Δημόπουλος .

Γενική είσοδος: 3€ (με μία μπύρα)

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.