Δυτική Μακεδονία: Νέα οχήματα για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες



dtyjkdtkdtukydukiuykuyuy

Την δημοπράτηση ενός διασωστικού οχήματος και πέντε μικρών πυροσβεστικών οχημάτων αναμένουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να ενισχυθεί η υλικοτεχνική υποδομή, η οποία παράλληλα με την ανακατανομή του προσωπικού θα δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ανταπόκριση των δυνάμεων πυρόσβεσης σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Όπως τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης για την άσκηση ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2017 ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, με την πραγματοποίηση της σε μια ευαίσθητη και καταπράσινη περιοχή του Βοίου όπως την Εράτυρα, πρώτιστο μέλημα είναι να ελεγχθεί ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός, να εφαρμοστεί στην πράξη ο σχεδιασμός της άσκησης και να δοθεί η δυνατότητα στο πυροσβεστικό προσωπικό να εκπαιδευτεί, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις υποδομές της πολιτικής προστασίας στην ορεινή περιοχή από τον Δήμο Βοίου.

Στην άσκηση συμμετέχουν επτά υδροφόρα οχήματα, ένα ερπιστριοφόρο καθώς και έξι βοηθητικά οχήματα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.