Καταγγελία του ΚΚΕ Καστοριάς και Σιάτιστας για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συνέδριο για την τέχνη της γούνας



kke_bannerΝομιμοποιούν και  αβαντάρουν    τη  δράση  της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής  η Ελληνική  Ομοσπονδία  Γούνας, τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και ηhhη Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μάη πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα και στη Καστοριά διήμερο συνέδριο με θέμα “Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΧΤΕΣ  ΣΗΜΕΡΑ  ΑΥΡΙΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”, με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαιρετισμούς πολιτικών κομμάτων, τοπικών παραγόντων και εισηγήσεις για θέματα του κλάδου.

Στα κόμματα που προσκάλεσαν οι διοργανωτές περιλαμβάνονταν και η ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή της παρουσίας των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο συνέδριο, την καταδίκασε και ζήτησε την αποχώρησή τους, κατήγγειλε τη λογική των ίσων αποστάσεων των διοργανωτών και του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Καρυπίδη, αποχωρώντας από το συνέδριο.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Καστοριάς και Σιάτιστας καταδικάζουμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια των διοργανωτών που νομιμοποιούν του ναζιστές εγκληματίες και τους δίνουν βήμα για να σκορπίσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποτέλεσαν ακροατήριο στην ομιλία των Χρυσαυγιτών.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τη νεολαία να καταδικάσουν τη στάση των διοργανωτών, στάση ανοχής και υπόθαλψης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα του καπιταλιστικού συστήματος που ακούνε στο όνομα Χρυσή Αυγή.

Να δυναμώσουν την πάλη του εργατικού – λαϊκού κινήματος ενάντια στον φασισμό – ναζισμό, στον εθνικισμό και την μήτρα του καπιταλιστικού συστήματος που τους γεννά.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ
ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ – ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.