Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης



sisitio_1

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Απρίλιο, την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Το αρτοποιείο του κ. Καραλίγκα Πάσχου για την προσφορά ψωμιού και αρτοπαρασκευασμάτων .
Το αρτοποιείο «Σάκης Γεωργάκας» για την προσφορά ψωμιού και αρτοσκευασμάτων.
Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή αρτοπαρασκευασμάτων.
Την εταιρία «ALFA – Δημιουργίες Ζύμης» για την προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση.
Τα οπωροπωλεία Βλιαγκόφτη Ολυμπία και Βλιαγκόφτης Δημήτρης, για τη συνεχή προσφορά μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών και φρούτων
Στη μνήμη του Δημήτρη Δαγιόγλου, μας προσέφερε η οικογένεια του (η σύζυγος και τα παιδιά του) ένα γεύμα (15 κιλά κιμάς) .
Ο Μανώλης Μαρκόπουλος με το σύλλογο «Καναγκερίσιοι» μας προσέφεραν 8 πεντόκιλα ελαιόλαδο.
Την κ. Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου- Κωσταρέλλη, που μας προσέφερε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της Πάτροκλου Μαρκόπουλου για τα 6 χρόνια, που συμπληρώθηκαν από το θάνατο του. Το ποσό κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της Κοιν/λης Επιχείρισης και το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του συσσιτίου.
Το Σύλλογο Γυναικών Κοζάνης, που μας προσέφεραν τρόφιμα μετά από το Πασχαλιάτικο BAZZAR.
Toν Σύλλογο «Rotarry Λασσάνης», που μας προσέφεραν για το Πασχαλινό τραπέζι διάφορα κρέατα (π.χ. μαγειρίτσα, πατσά, αρνίσια κεφαλάκια).
Στη μνήμη της Γλυκερίας Κοκκίνου (Χαλβατζή) μας προσέφεραν τα ανήψια της για το μνημόσυνο των 40 ημερών.

Σήμερα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δεν απειλούν μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλούν και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας, είτε υιοθετώντας μια εβδομάδα της λειτουργίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461042257 (Συσσίτιο), 2461029842 (Κοινωφελής Επιχείρηση).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.