Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοζάνης



kozani_zografia

Ο Σύλλογος του Προσωπικού του Ειδικού Δημ. Σχολείου Κοζάνης, όπως επίσης και ο Σύλλογος του Προσωπικού του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κοζάνης νιώθουν την υποχρέωση να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ τους οδηγούς του Σωματείου «Ραδιοταξί» Κοζάνης,που συμμετείχαν την Παρασκευή 19/5/΄17 στην Ημερήσια Εκδρομή στο «Άλσος» Βελβεντού Κοζάνης για τη μεταφορά των μικρών μαθητών μας και του Προσωπικού και Γονέων & Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Επίσης οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ το Σωματείο «Ραδιοταξί» Κοζάνης,τόσο για την άψογη μεταφορά των μικρών μαθητών Α.με.Α χωρίς κανένα πρόβλημα τα τελευταία χρόνια,όσο και για την προσφορά του φαγητού σ΄αυτούς.

Γενικά όλοι οι παραπάνω διαπίστωσαν ότι τους οδηγούς στο Σωματείο «Ραδιοταξί» Κοζάνης τους χαρακτηρίζει η ευγένεια και η προσφορά κάθε είδους βοήθειας που χρειάζονται οι μαθητές και οι Γονείς τους στην καθημερινή μεταφορά προς και από τα σχολεία.Οι μαθητές τους εμπιστεύονται και τους περιμένουν με ανυπομονησία.Αυτά βεβαίως προκύπτουν από την αγάπη τους προς τα μικρά παιδιά Α.με.Α και την υπομονή που συνεχώς τους χαρακτηρίζει.

Οι Δ/ντές Βίλδος Θανάσης & Ιωάννα Σιδηροπούλου/ Το Προσωπικό των Σχολείων/ Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.