Ευχαριστήριο από το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά ARTiRobots



00detswrthuysrhyrtyyre

Το εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής ARTiRobots, στα πλαίσια της συμμετοχής στους παγκόσμιους διαγωνισμούς ρομποτικής και καινοτομίας FIRST® LEGO® LEAGUE – FLL® και FIRST® LEGO® LEAGUE JUNIOR – FLL Jr®, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς μας για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά τους.

Οι διαγωνισμοί FLL® και FLL Jr®, είναι μια συνεργασία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης FIRST® (For Inspiration and Recognition of Science and Technology) και του εκπαιδευτικού τομέα της LEGO® και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1998, σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Το διήμερο 10-11 Μαρτίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δύο ομάδες παιδιών του εργαστηρίου μας, ηλικίας 10 – 16 ετών, συμμετείχαν στον διαγωνισμό FLL® μαζί με περισσότερα από 1000 παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 21 Μαϊου 2017, στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη, δύο ομάδες παιδιών ηλικίας 6-10 ετών, συμμετείχαν στον διαγωνισμό FLL Jr® μαζί με περισσότερα από 100 παιδιά από την Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Χαλικιδική κ.α.

Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια που διήρκησε πάνω από δύο μήνες, τα παιδιά αγάπησαν την επιστήμη και την τεχνολογία με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο. Μέσα από την συνεργασία, πίστεψαν στον εαυτό τους και απέκτησαν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο για την οικονομική βοήθεια που μας προσέφερε.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Κοζάνης, την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε., και τις εταιρείες ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. και ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ Α.Β.Ε.Ε. για την οικονομική και υλικοτεχνική βοήθεια που μας προσέφεραν

Ευχαριστούμε τους γονείς για την υπομονή και την συμμετοχή τους τόσο κατά την ώρα του διαγωνισμού όσο και για όλο το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας των παιδιών.

Τέλος ευχαριστούμε τα ίδια τα παιδιά, τους αυριανούς επιστήμονες και μηχανικούς που βρίσκονται σήμερα στα σχολικά θρανία, για όλες τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που γεννά η ενασχόληση μαζί τους.

Για τους ARTiRobots

Δ. Παύλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.