Επίσκεψη κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ στον Δήμο Εορδαίας



8liyfl8yflyfluyl7dkutduktduk

Ενημερωτική επίσκεψη στο Δήμο Εορδαίας πραγματοποίησε σήμερα 9-5-2017 κλιμάκιο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γεώργιο Δαλαγιώργο , το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ Σταύρο Κουτσιουμπέλη και τον π. Πρόεδρο της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Τα στελέχη της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκαν πρώτα με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο Γραφείο του , ενημερώνοντάς τον για τον σκοπό της επικείμενης κινητοποίησης της 17ης Μαΐου 2017.

Στη συνέχεια στα πλαίσια σύσκεψης με τους εργαζόμενους του Δήμου , που προλόγισε ο Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ Δημήτρης Τσίπρας , οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ αναφέρθηκαν στη βαρύτητα της κινητοποίησης τονίζοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική απεργία και ένα τρόπο αντίδρασης στα μέτρα που έρχονται και που συμπίπτει με την εισαγωγή των ρυθμίσεων του νέου μνημονίου στη Βουλή.

Τέλος τα μέλη του κλιμακίου κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική , πανεργατική απεργία ,αλλά και στα συλλαλητήρια που θα ακολουθήσουν , προκειμένου να υπάρξει μία παλλαϊκή αντίδραση για την ανατροπή των νέων μέτρων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.