Πτολεμαΐδα: Δωρεάν πρόγραμμα άθλησης γυναικών και ηλικιωμένων στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ «Γ. Χαλκίδης»



ptolemaida_aerofotografia

Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας θα υλοποιήσει το δωρεάν πρόγραμμα άθλησης γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ «Γ. Χαλκίδης» από τη Δευτέρα 08-05-2017 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2017.

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα, συνοδευόμενη από υπεύθυνη δήλωση περί μη κωλύματος συμμετοχής στο πρόγραμμα για λόγους υγείας.

Οι αιτήσεις για το δωρεάν πρόγραμμα άθλησης γυναικών, θα υποβάλλονται στο κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ «Γ. Χαλκίδης», τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 έως 13:00. (πληροφορίες στο τηλ. 2463081232).

Η πρώτη συνάντηση για την δημιουργία των τμημάτων θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου και ώρα 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο και με ειδικές ασκήσεις, θα μπορούν να αθληθούν και οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.