Απάντηση του Δημάρχου Κοζάνης στον Γιάννη Παγούνη σχετικά με την περιφορά της εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη



at6uhauhjsrujrsujrtujrthrjtAξιότιμε κε Παγούνη,

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την ανοιχτή επιστολή, που μου απευθύνατε με θέμα την απουσία μου από την λιτάνευση της Παναγιάς της Ζιδανιώτισσας την Κυριακή του Θωμά στην Κοζάνη. Γνωρίζοντας το σεβασμό  που έχω στον πρόσωπο σας, θα ήθελα να σας εκφράσω την έκπληξη μου  για το περιεχόμενο της επιστολή σας και   τις αναφορές  στο πρόσωπο μου.

Να σας ενημερώσω λοιπόν πως τη συγκεκριμένη ημέρα απουσίαζα οικογενειακώς εκτός Ελλάδος  και παρά το γεγονός  ότι ο Δήμος είχε προγραμματίσει  να εκπροσωπηθεί από Αντιδήμαρχο , αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω  ενός εκτάκτου γεγονότος. Επ’ουδενί δεν έγινε σκοπίμως ή από αδιαφορία.

Η αναφορά στα γεγονότα δεν επέχει θέση δικαιολογίας και σαφώς αναγνωρίζω πως υπήρξε έλλειμμα καθώς ο  Δήμος θα έπρεπε  να εκπροσωπείται σε μια τόσο σημαντική θρησκευτική εκδήλωση και θα επιδιώξουμε αυτό να μην ξανασυμβεί.

Για να μην δημιουργούνται όμως εντυπώσεις, εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που είμαι Δήμαρχος, έχω επιδιώξει να είμαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις μου, εκπροσωπώντας το Δήμο Κοζάνης στις  θρησκευτικές εκδηλώσεις που γίνονται στα όρια της Κοζάνης, σεβόμενος απόλυτα τον ρόλο μου και την ιστορία του και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.