Άνοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαΐδας – Υπό βροχή τα εγκαίνια το απόγευμα της Πέμπτης



eytuijryukiryukyuikyujy

Μεγάλη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών

Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη 19η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Πέμπτη 25-5-2017 το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τη συμμετοχή πλήθους επισκεπτών.

Παρά τη βροχόπτωση ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων , συνεπικουρούμενος από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόφορο, ευχόμενος τα καλύτερα για το θεσμό .

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κωνσταντίνος Σερσέμης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του θεσμού που ενισχύει την οικολογική συνείδηση, τονίζοντας ότι οι Δημότες της Εορδαίας αγαπούν το πράσινο και επιθυμούν ακόμα περισσότερο να δώσουν χρώμα στους κήπους και στα μπαλκόνια τους , ενώ ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, όλες τις Αντιδημαρχίες και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν στη διοργάνωση καθώς και τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό και τους επισκέπτες που στηρίζουν τη διοργάνωση δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν πάνω από 20 παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας με μια μεγάλη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε προσιτές τιμές.

Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών, κατακλύζοντας όλους τους χώρους.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

st6styustryudtuytdyuty

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.