«Ακύρωση του Ήπατος»: Μια στανταπική κωμωδία με Ανωριμότητα, Ηλιθιότητα και πολύ Αλκοόλ στην Πτολεμαΐδα



kddtktdktkjrthrthrwhtw4Τέσσερις απρόβλεπτοι stand-up κωμικοί της νέας γενιάς, ξεχύνονται στις εθνικές οδούς της Βορείου Ελλάδος σκορπώντας το γέλιο στο πέρασμά τους. Η ξεκαρδιστικά ανατρεπτική ματιά τους στα πράγματα, αποτελεί το εχέγγυο για μία βραδιά αστείρευτου γέλιου, σε μια περιοδεία που θα μείνει στην Ιστορία.

Στο τιμόνι της αποστολής, ο πληθωρικός, εκρηκτικός και ασύγκριτος Γιώργος Βαβούρας. Χρωματοπώλης στο επάγγελμα, με ατελείωτες καλλιτεχνικές ανησυχίες, ζωγραφίζει την καθημερινότητα με την χρωματική παλέτα των αστείων του.

Συνοδηγός ο ελληνοϊταλός αλλήθωρος σκηνοθέτης Τζουζέπε Βιέρι. Με το gps παραμάσχαλα και αδιαλείπτως σε σύνδεση με τουίτερ, φέησμπουκ live, Instagram και κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι επιφορτισμένος όχι μόνο να μας κάνει να γελάσουμε στις παραστάσεις αλλά και να σκηνοθετήσει αυτή την ιστορία δρόμου.

Μαζί τους, ο άνθρωπος τατουάζ, ο Γιάννης Γάμπας. Έχοντας σερβίρει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ως σερβιτόρος και αφού η σύντομη καριέρα του ως μπακάλης έληξε άδοξα, σερβίρει τα αστεία του σε καταιγιστικούς ρυθμούς.

Τέλος, την ηρωική τετράδα κωμικών συμπληρώνει ο ανυπέρβλητος φαρμακοποιός από την Περαία, Αντώνης Χριστοδούλου. Αφήνει πίσω του τη συνταγογράφηση για λίγο και σας υπόσχεται το πιο όμορφο dead pan set που έχετε δει εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαίο που τον αφήσαμε στο τέλος. Είναι το πεπρωμένο του ελληνικού stand-up.

Σάββατο 13 Μαΐου στις 22.30 για μια και μοναδική παράσταση στο… Σιγά τον Πολυέλαιο!
Τηλ. Κρατήσεων 6948255646
Βασ.Κωνσταντίνου 21-23,Πτολεμαΐδα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.