Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Κιθαριστικών Συνόλων



zkufluydkudjytrdsjy5ejy5ewyjey

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στο φιλόξενο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 06 Μαΐου 2017 η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Κιθαριστικών Συνόλων. Μια διοργάνωση – θεσμός του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης που συγκέντρωσε 60 και πλέον κιθαριστές από τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και φυσικά την Κοζάνη.

Στη συνάντηση φιλοξενήθηκαν τα κιθαριστικά σύνολα “Η Πασσαρών” από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, “Guitar Heroes” του Δήμου Θερμαϊκού και “Solarpege” του Σύχγρονου Ωδείου Λάρισας.

Το μουσικό γεγονός άνοιξε η Μικρή Ορχήστρα Κιθάρας του Δ.Ω. Κοζάνης που αποτελείται από μαθητές 7-12 ετών, οι οποίοι παρουσίασαν κομμάτια από τη Λατινική Αμερική ενθουσιάζοντας το κοινό, και έκλεισε με τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης, τους FirePlay του Δ.Ω.Κοζάνης με έργα σύγχρονων συνθετών αμιγώς γραμμένα για κιθαριστικά σύνολα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες, στους διοργανωτές και χορηγούς της συνάντησης αυτής και ιδιαιτέρως στην κ. Ελένη Τσιλιπάκου, καθηγήτρια κλασικής κιθάρας και υπεύθυνη των Κιθαριστικών Συνόλων του Δ.Ω.Κ., που είχε και την επιμέλεια της συνάντησης.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ Δ.Ω.Κ. ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥ

Το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Μαΐου, δύο μαθήτριες του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, έλαβαν μέρος στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Πρόκειται για τις μαθήτριες Αναστασία Σουλιώτη τάξης πιάνου Γιώργου Τζούκα και την Παρασκευή Τζούκα τάξης πιάνου Στέλλας Στυλίδου.

Απέσπασαν τα εξής βραβεία:
1) Αναστασία Σουλιώτη 2ο Βραβείο στην κατηγορία Β1
2) Παρασκευή Τζούκα 3ο Βραβείο στην κατηγορία Γ1

Συγχαίρουμε τις μαθήτριές μας και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλες διακρίσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.