Στην γιορτή αθλητισμού για μικρούς αθλητές στην Κοζάνη συμμετείχε η Εορδαϊκή Δύναμη



6767etyjetwt5jywtejyetjyt

Με πολλά χαμόγελα και γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψε η Εορδαική από το 5ο BABY CUP “ Φιλική Αγωνιστική Ημερίδα TAEKWODO σήμερα, Κυριακή 28/05/2017 όπου συμμετείχε με 21 μικρούς αθλητές

Η εκδήλωση διεξήχθη στο ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (1Ο χλµ. Κοζάνης – Αιανής), σε έναν χώρο 2000τ.μ με 10 τερέν και την συμμετοχή πάνω από 650 αθλητών από 35 συλλόγους.

Στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή του TAEKWONDO συμμετείχαν αθλητές γεννηθέντες ηλικίας 2005 έως 2011 με σκοπό οι μικροί αθλητές να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη και εμπειρίες αφού εξοικειώνονται με τις πραγματικές συνθήκες αγώνων, έρχονται αντιμέτωποι με συναθλητές άλλων ομάδων, συνηθίζουν την παρουσία των διαιτητών, μαθαίνουν σταδιακά τους κανόνες και εξοικειώνονται με το αγωνιστικό πνεύμα.

Οι γονείς και φίλοι από την άλλη είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών που με δύναμη τεχνική και πάθος παρά το μικρό της ηλικίας τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στα αγωνιστικά τερέν.

Την ομάδα της Εορδαική Δύναμης πλαισίωναν οι αθλητές (με αλφαβητική σειρά):
1) Γεωργιάδη Φωτεινή
2) Καραγιαννίδης Βασίλειος
3) Κουγιουμτζόγλου Κων/νος
4) Κουγιουμτζόγλου Γεωργία
5) Μιχαλάκη Χρυσάνθη
6) Παπαδοπούλου Δανάη
7) Παπαδοπούλου Δήμητρα
8) Παπακοσμά Κων/τινα
9) Παυλίδης Ιωάννης
10) Πέιος Ιωάννης
11) Πετράκος Βασίλειος
12) Πετράκος Δημήτριος
13) Σάκκος Αθανάσιος
14) Σπυρίδης Γιάννης
15) Στογιάννης Μιχαήλ
16) Τακίδης Αθναάσιος
17) Τοπάλης Αναστάσιος
18) Τσεπραιλίδης Χαράλαμπος
19) Τσεπραιλίδης Ραφαήλ
20) Χαριτόπουλος Παναγιώτης
21) Χαριτοπούλου Ανδρεάνα

Συγχαρητήρια στην Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης για την άρτια διοργάνωση, στους αθλητές για την απίστευτη προσπάθειά τους, στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο αλλά και στους αθλητές- κόουτς που βοήθησαν τα μικρά στους πρώτους τους αγώνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.