Stand up Comedy «Νύχτες Κωμωδίας» με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο στην Πτολεμαΐδα



wfERGTERYTGearyerayrtusStand up Comedy Night!
Σάββατο 27 Μαΐου,στο Cafe-Bar Σιγά τον Πολυέλαιο ,υποδεχόμαστε τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο!
Τηλ κρατήσεων 6948255646 έναρξη 22:30!

Ένας από τους εμπειρότερους και παλιότερους εκπροσώπους της stand up comedy σκηνής, έρχεται στο “Σιγά τον Πολυέλαιο” , για να μας χαρίσει μιάμιση ώρα ασταμάτητου γέλιου, με τα ευρηματικά και πρωτότυπα κείμενά του, αλλά και με τον καταγαιστικό του ρυθμό. Τα θέματά του έχουν μια ευρεία θεματολογία, που σιγουρα όχι απλά θα σας αγγίξουν αλλά και θα θα βρείτε πολλές πλευρές του εαυτού σας ή… “των άλλων, των διπλανών σας” αν το προτιμάτε, καθώς με τον μοναδικό του τρόπο παρουσιάζει τα μικρά και μεγάλα πράγματα της ζωής ΜΑΣ που με έναν παράξενο τρόπο μας ενώνουν όλους !

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 1000(!) παραστάσεις stand-up comedy, ενώ έχει παίξει και σε πάνω από 30 θεατρικές παραστασεις, όπως αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές (Παρά 5, Κόκκινο δωμάτιο, bing bang, Μ+Μ, Οδός παραδείσου 7, Η ζωή της άλλης κ.α). ήταν επίσης συμπαρουσιαστής στο comedy panel δυο τηλεπαιχνιδιών (η τυχερή σου μέρα, ΑΝΤ1 και στο λες και το ‘ξερες, ALPHA) και πρωταγωνιστής σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Για 8 χρόνια συνεργαζόταν με τον Λάκη Λαζόπουλο ως μέλος της της συντακτικής ομάδας του “αλ τσαντίρι νιούζ”, ενώ σε συνεργασία με το ComedyLab.gr έχει κάνει δύο διαδυκτιακές σειρές το “έξω φρενών” και πιο πρόσφατα το “lifestyle & @@mantoles”.

Καλή σας διασκέδαση. σας περιμένουμε σε αυτό το απίστευτο ONE MAN SHOW! στις 27 Μαίου, μέρα γέλιου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.