Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού Κοζάνης «Συμμετέχω… άρα κερδίζω» στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης



zzu6jredkit5ek7yewyk5wtjytrwjwq45Με πρωταρχικούς στόχους, την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» ο Μακεδονικός Κοζάνης διοργανώνει τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Από την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν θετικές εμπειρίες από μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι τόσο η διασκέδαση των παιδιών και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι όσο η ευγενής άμιλλα, και η διαμόρφωση υγιούς αθλητικού χαρακτήρα.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες :

Παιδικό
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 και 2003. Οι αγώνες διεξάγονται, σε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 6 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Προπαιδικό
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 και 2005. Οι αγώνες διεξάγονται, σε ημίχρονα των 30 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 6 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Τζούνιορ
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007. Οι αγώνες διεξάγονται ,σε ημίχρονα των 25 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Μίνι
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2008-2009.Οι αγώνες διεξάγονται , σε ημίχρονα των 25 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Προμίνι
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2010 – 2011. Οι αγώνες διεξάγονται , σε ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί

Χωρίς χρηματικό κόστος συμμετοχής
Έχοντας ως σκοπό το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα των αθλητικών γιορτών ποδοσφαίρου, διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίς χρηματική συμμετοχή (δωρεάν).

Διαιτησία
Οι διαιτητές των αγώνων θα εφαρμόζουν τους κανόνες και θα ελέγχουν τη σωστή διεξαγωγή του τουρνουά σύμφωνα με τους κανονισμούς του.

Ιατρική κάλυψη
Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα παρευρίσκεται γιατρός.

Παρατηρητές
Παρατηρητές αγώνων θα είναι οι τεχνικοί υπεύθυνοι των διοργανωτών, οι οποίοι θα ελέγχουν τα παιγνίδια, θα βοηθούν τις αποστολές των ομάδων και θα φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του τουρνουά.

Γενικές Παρατηρήσεις
Προτείνεται τα σωματεία – ακαδημίες να έχουν επαρκή ρουχισμό αγώνων (ώστε να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες).

Οι συνοδοί των ομάδων είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων πειθαρχίας

Συμμετοχές -πληροφορίες
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Οι συμμετοχές θα ορίσουν και τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών (όμιλοι)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με:
κιν. 6973899654Πέτρο Μεντεσίδης
κιν. 6948806794 Γιώργος Κατσίκας

email: fcmakedonikoskoz@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.