Θοδωρής Καραθανάσης και Κρόκος Κοζάνης σε ένα νέο γευστικό ταξίδι στην Ιταλία!



ulyfdtlkkydkydk

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Giro d’Italia dei Sapori” (Περιήγηση στις Ιταλικές Γεύσεις), ο αγαπημένος Κοζανίτης σεφ, παραβρέθηκε σε μία ενδιαφέρουσα γευστική εκδήλωση στην Ιταλία, προκειμένου να επιμεληθεί ένα πλούσιο μενού με Ελληνικά εκλεκτά προϊόντα , συντροφιά με την επίσης γνωστή σεφ Elide Pastrani .

Την Τρίτη 4 Απριλίου, στο Fano της Ιταλίας ο κ. Καραθανάσης «έπαιξε» κυριολεκτικά στα δάχτυλά του τα προϊόντα της Κοζανίτικης γης, ενώ ο Κρόκος Κοζάνης, κυριαρχούσε στα πιάτα του, με το έντονο χρώμα του και την επιβλητική του γεύση.

Στην πρώτη γραμμή της γευστικής αυτής εκδήλωσης, βρισκόταν φυσικά ο Κρόκος Κοζάνης, καθώς και άλλα τοπικά προϊόντα, όπως ο τραχανάς, το γάλα, το γιαούρτι, από το κτήμα Λιβαδερού, καθώς και άλλα εκλεκτά Ελληνικά προϊόντα.

Ο κ. Καραθανάσης, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Ήταν μία εξαιρετική εκδήλωση και νοιώθω χαρούμενος που τα Ελληνικά προϊόντα, είναι αυτά που “κλέβουν” την γευστική παράσταση. Τα πιάτα με τραχανά, γιαούρτι της περιοχής μας και φυσικά Κρόκο, ήταν αυτά που ενθουσίασαν περισσότερο».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε, παρουσία επιλεγμένων δημοσιογράφων και αρμόδιων υψηλής μαγειρικής. Την οργάνωση είχε ο γνωστός Σεφ Cerioni Flavio σε συνεργασία με την Carla Latini (καλλίτερα ποιοτικά ζυμαρικά της Ιταλίας) και την Eccellenza Ellenica.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.