Συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον Δήμαρχο Εορδαίας



rsztjrszjsrjsrtjstrjrtsjy

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 7-4-2017 στο Δημοτικό Κατάστημα , ο Πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Ενεργειακής Πολιτικής της ΛΑ.Ε Αθανάσιο Πετράκο και από στελέχη του κόμματος , στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Π.Ε. Κοζάνης .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα ενεργειακά θέματα με κυρίαρχο την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας μετά από μία γενική ενημέρωση επί όλων των τοπικών ζητημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αρνητικές εξελίξεις της ΔΕΗ, μετέφερε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της πώλησης μονάδων της Επιχείρησης και υπέρ της δυναμικής συμμετοχής στο σημερινό μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Πτολεμαϊδας.

O κ. Λαφαζάνης αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνάντηση, τόνισε την επιθυμία μιας στενής συνεργασίας, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ καθώς όπως είπε θα σημάνει την πώληση της ίδιας της Ελλάδας και θα οδηγήσει σε περιπέτειες τους εργαζόμενους. Ο πρώην Υπουργός επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου και ενιαίου μετώπου , που θα εμποδίσει την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.