Συναντήσεις του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη στο Δημαρχείο Κοζάνης και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



6kjyfxdkyxjtrzsjtrszjtsjyt

Η επικείμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και θέματα που αφορούν το Δήμο Κοζάνης τέθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και η Δημοτική Αρχή με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, την Πέμπτη το πρωί στο Δημαρχείο Κοζάνης. H συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε συμφωνία σε μια σειρά ζητημάτων, που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παρόντες στη συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαλαής, Κώστας Δεσποτίδης, Παναγιώτης Δημόπουλος, Κώστας Βακουφτσής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Αντώνης Κύρινας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Δημητριάδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Σιαμπανόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γ.Γ. του Δήμου Βασίλης Μπουγιοτόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Γκούμας, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Κώστας Πασσαλίδης και οι Χάρης Κουζιάκης , Στέφανος Τσίκας μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

7kytfdkydjytdjytrsdytjrdgrfsΣυνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Διάλογος πάνω στο πόρισμα που κατέθεσε, ως πρόταση, η επιτροπή για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, έγινε μεταξύ του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, των Αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων, το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2017, στην Περιφέρεια.

«Είχαμε μια πολλή ενδιαφέρουσα συνάντηση, κατά την οποία ανταλλάξαμε ελεύθερα τις γνώμες μας πάνω στη μεταρρύθμιση, που κατέθεσε, ως πρόταση, η επιτροπή. Οι ιδέες που «έπεσαν», έρχονται από ανθρώπους που είναι «μάχιμοι» στην αυτοδιοίκηση, μας βοηθούν στο να αντιμετωπίσουμε τα θέματα, να καταγράψουμε τις απόψεις και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις για αλλαγές» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Πουλάκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.