Ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης στις φετινές εκδηλώσεις μνήμης για την έξοδο του Μεσολογγίου



76ds654hs5ss6s5hjswj65js5

Ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» συμμετείχε φέτος ενεργά στις εκδηλώσεις μνήμης για την έξοδο του Μεσολογγίου στην ομώνυμη πόλη το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου 2017 (Σάββατο του Λαζάρου και Κυριακή των Βαΐων). Με τη συνδρομή του Δήμου Γρεβενών και της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης συμμετείχε σε συνεργασία με το Σύλλογο Σαμαριναίων Άργους Ορεστικού σε πεζοπόρο τμήμα το οποίο παρέλασε με παραδοσιακές στολές στην πόλη του Μεσολογγίου τόσο το Σάββατο το βράδυ όσο και την Κυριακή το πρωί, εκπροσωπώντας την Κοινότητα Σαμαρίνας και αποσπώντας θετικότατα σχόλια για τις εμφανίσεις τους και την παρουσία τους τόσο από τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες όσο και από τον κόσμο ο οποίος επιβράβευσε τη συμμετοχή αυτή με πλήθος χειροκροτημάτων.

Μετά το πέρας τη πεζοπορίας την Κυριακή το πρωί, οι δύο Σύλλογοι και οι δημοτικές αρχές του Δήμου Γρεβενών και της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας απέτισαν φόρο τιμής στους προερχόμενους από τη Σαμαρίνα πεσόντες κατά την έξοδο στο μνημείο των Σαμαριναίων που βρίσκεται στον κήπο των ηρώων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου με κατάθεση στεφάνων και απαγγελία παραδοσιακών τραγουδιών.

Ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» ευχαριστεί θερμά
το Σύλλογο Σαμαριναίων Άργους Ορεστικού για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων εκδηλώσεων
το Δήμο Γρεβενών και την Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας που συνέδραμαν οικονομικά και οργανωτικά στη συμμετοχή των δύο Συλλόγων στις προαναφερόμενες εκδηλώσεις
όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις από οποιοδήποτε πόστο
και δεσμεύεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε παρόμοιες ενέργειες να επαναληφθούν σύντομα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.