Πρόγραμμα σεμιναρίου νέων κριτών – στελεχών από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης



smak_logoΟ Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει το αναλυτικό πρόγραμμα για το διήμερο σεμινάριο νέων κριτών και στελεχών για τους αγώνες αυτοκινήτου που θα γίνει στις 22 και 23 Απριλίου 2017 στην Κοζάνη.

Το σεμινάριο αποτελεί το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις διοργανώσεις αγώνων και διοργανώνεται από την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ).

Ο ΣΜΑΚ που φιλοξενεί το πρώτο σεμινάριο για τη φετινή χρονιά εξασφάλισε την χρήση του αμφιθέατρου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το θεωρητικό μέρος του Σαββάτου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Λυγερής.

Το πρακτικό μέρος θα γίνει την Κυριακή με αναπαράσταση των συνθηκών διοργάνωσης αγώνα ράλλυ και ανάβασης και θα γίνει στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στον Κασλά Κοζάνης που έχει διοργανωθεί τις προηγούμενες χρονιές και το Drift Κοζάνης.

Το σεμινάριο έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 50 ενδιαφερόμενοι μέσω τοπικών σωματείων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μπαρτζώκας Δημήτριος 6983805762 Πρόεδρος ΣΜΑΚ
Τζολίδης Γεώργιος 6942264063 Γραμματέας
Γραφεία ΣΜΑΚ και fax 2461036742 (Κάθε Πέμπτη 20:30μμ-23:30μμ)
Ε-mail info@smakracing.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.