Pafilis Beauty Store στην Κοζάνη, 43 χρόνια δίπλα σας



pafilis23423534345

Η επιχείρηση καλλυντικών «Παφύλης» βρίσκεται αδιάκοπα 43 ολόκληρα χρόνια δίπλα στη γυναίκα και στον άντρα με σεβασμό στις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με συνέπεια.

Με την ίδια αγάπη και συνέπεια που δίδαξαν οι παλιοί στους νεότερους, το κατάστημα καλλυντικών «Παφύλης», περνώντας από το 1974 στο σήμερα, βρίσκεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και ανανεωμένο χώρο, εναρμονιζόμενο με τις αισθητικές ανάγκες της εποχής, αλλά παράλληλα, παραμένοντας πάντοτε πιστοί στην προτεραιότητα της για προσεγμένα και επιλεγμένα επώνυμα προϊόντα ομορφιάς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μια ιστορία ομορφιάς, που κρατάει 43 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται δίπλα σας για τις καθημερινές ανάγκες προσωπικής περιποίησης, ενώ το προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις για τα προϊόντα περιποίησης και τις ανάγκες που έχει το δέρμα σας.

pafilis34524365

Pafilis Beauty Store
Βενιζέλου 5, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461038686
Βρείτε το στο Facebook – Κλικ εδώ

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.