Κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Βελβεντό – Δείτε το βίντεο



87tcvctuxrtxrue6xeueujrur5ey

Ένα ακόμη έργο αθλητικών εγκαταστάσεων θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται άμεσα στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Μετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος υπέγραψε μαζί με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας την σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή Βελβεντού» και αφού μία εβδομάδα νωρίτερα είχε προηγηθεί η υπογραφή της σύμβασης για το έργο τοποθέτησης συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού θα προστεθούν, σύμφωνα και με την σχετική μελέτη-σύμβαση, τρία νέα γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 (42μ. μήκος 23μ. πλάτος με αγωνιστικό χώρο 20,50μ.Χ38,50μ.) καλαθοσφαίρισης (32,20μ. μήκος 19,20μ. πλάτος με αγωνιστικό χώρο 15μ.Χ28μ.) και αντισφαίρισης (36,57μ. μήκος 18,27μ. πλάτος με αγωνιστικό χώρο 10,97μ.Χ23,77μ.) ενώ επίσης θα εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης στον περιβάλλοντα χώρο. (επίστρωση με κυβόλιθο και χώροι πρασίνου)

Τρία νέα γήπεδα που έρχονται να ενισχύσουν τις υποδομές του ΔΑΚ Βελβεντού ώστε να αποτελεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο καλύπτει εκτός από τις ανάγκες άθλησης της τοπικής κοινωνίας και τις ανάγκες για τη φιλοξενία και την περίοδο προετοιμασίας άλλων συλλόγων και ομάδων.

Η πίστωση για την κατασκευή του έργου προέρχεται μέσα από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΄΄ΕΑΠ 2012-2016΄΄ (Τοπικός Πόρος)
Έργο: ««Διαμόρφωση χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή Βελβεντού»»
Προϋπολογισμός μελέτης 368χιλ. ευρώ
Κόστος κατασκευής 175.820,73(μέση τεκμαρτή έκπτωση 52,22%)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.