Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης παρούσα στο 2ο President Cup στην Αθήνα



lvfyuutylftdculkfcyulkyfcuhkydc

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μετά την Ολυμπιάδα του 2004 θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα 27 με 30 Απριλίου 2017. Πρόκειται για το President Cup, που αφορά το ολυμπιακό αγώνισμα του Tae-Kwon-Do και η συμμετοχή σε αυτό θα αγγίξει τους 2.200 αθλητές από 50 χώρες. Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη θα συμμετάσχουν τρεις αθλητές, δύο έφηβοι και ένας άντρας.

Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής:
1. Τεληκωστόγλου Απόστολος, κατηγορία -80kg, ανδρών
2. Μπαντιούκας Γεώργιος, κατηγορία -55 kg, εφήβων
3. Μπουντιούκος-Σπινάρης Νικόλαος, κατηγορία – 73kg, εφήβων

Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, κύριος Αλμασίδης Χρήστος, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μία τέτοια εκδήλωση, τέτοιου μεγέθους και τόσο υψηλού επιπέδου θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας. Πολλοί αθλητές, ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πρωταθλητές των πέντε ηπείρων θα λάβουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αθήνας, στο Ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων. Την περσινή χρονιά συμμετείχαμε και στο πρώτο President Cup, στη Βόννη της Γερμανίας. Οι τέσσερις πρώτοι αθλητές όλων των κατηγοριών παίρνουν απευθείας εισιτήριο για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα των κατηγοριών τους. Όσον αφορά τους αθλητές του συλλόγου μας, θεωρώ ότι το γεγονός αυτό αποτελεί γενικά γι αυτούς μια ξεχωριστή εμπειρία και μακάρι να έχουμε και επιτυχίες!

Ειδικότερα όμως για τον αθλητή Τεληκωστόγλου Απόστολο, η συμμετοχή του στην 7η για τον ίδιο διεθνή διοργάνωση για τη φετινή χρονιά, αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στην Κορέα, σπουδαιότατο αθλητικό γεγονός με το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπος σε εξήντα ημέρες, όπου θα λάβει μέρος με την εθνική μας ομάδα στην ολυμπιακή κατηγορία των -80kg ανδρών στο Muju της Κορέας. Οι έφηβοι αθλητές από την άλλη, θα αποκομίσουν μια εμπειρία που σαν στόχο έχει την προετοιμασία τους ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων τον Οκτώβριο του 2017. Θα ήθελα να αναφέρω επίσης ότι σε αυτήν την διοργάνωση είναι καλεσμένη, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η κα. Κουτρότσιου Αναστασία του συλλόγου μας, διεθνής διαιτητής και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος, ώστε να εκτελέσει χρέη διαιτητού.”

Το Δ.Σ. του συλλόγου, οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται στην αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης καλή επιτυχία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.