Let’s do it Greece άλλη μια χρονιά στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης



lets-do-itky5edsjtrsahtshtiugulyfl

Η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου για 6η συνεχόμενη φορά, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς (Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου – Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου / Ρυακίου – Σωματείο Αγίου Ι. Βαζελών – Σύλλογο Ανέργων και Ανάπτυξης- Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου – Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου – Σωματείο Αυτοκινητιστών Αγίου Δημητρίου – Α.Ε. Ελπίδες Ελλησπόντου) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος Δήμου Κοζάνης, συμμετέχει στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let’s do it Greece.

Καλούμε λοιπόν τους κατοίκους της Κοινότητας μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 02-04-2017 και ώρα 16:00 στην πλατεία του χωριού, για την συμμετοχή τους στην εθελοντική δράση καθαρισμού διαφόρων χώρων της Κοινότητας μας, συμμετέχοντας έτσι στην διεθνή καμπάνια εθελοντισμού “Καθαρίζουμε τον πλανήτη σε μία ημέρα”, περνώντας έτσι το μήνυμα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και του εθελοντισμού.

“Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.