Πτολεμαΐδα: Στη γειτονιά των Αγγέλων ο Κώστας Ξανθόπουλος



dino-620x330

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ένα πολύ αγαπητό παιδί της Πτολεμαΐδας, ο Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος σε ηλικία 37 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Η κοινωνία της Πτολεμαΐδας είναι σοκαρισμένη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα δραστήριο, που αν και έφυγε νεότατος έχει αφήσει το στίγμα του στην περιοχή, και ιδιαίτερα στην αγαπημένη του ιδιαίτερη πατρίδα, την Άρδασσα.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Άρδασσας όπου διετέλεσε Πρόεδρος, προσέφερε πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα μείνει στην Ιστορία. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά ήταν αμείωτο, όπως και η διάθεση του για προσφορά στον τόπο του. Πολλοί τον θυμούνται ως ειδικό συνεργάτη της Παρασκευής Βρυζίδου στο Δήμο Εορδαίας.

Ο Κώστας εργάστηκε για χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με επιχειρήσεις εστίασης.

Το αποτύπωμα του Κώστα στη μικρή μας κοινωνία θα μείνει ανεξίτηλο. Ο Κώστας ήταν αεικίνητος, παρών σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Ήταν υπόδειγμα ανθρώπου για όλους μας και έτσι θα τον θυμόμαστε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή (Πάσχα) στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Άρδασσα Εορδαίας.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.