Καραμπόλα με έξι οχήματα σημειώθηκε σε σήραγγα της Εγνατίας Οδού στο Μέτσοβο! Ενεπλάκη σχολικό λεωφορείο



q46uw4aquw46u4w6uw546uw56u65

Καραμπόλα με έξι οχήματα σημειώθηκε σε σήραγγα της Εγνατίας Οδού, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Επί ποδός η αστυνομία. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίου

Ενεπλάκη σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Μετσόβου

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε καραμπόλα έξι οχημάτων εντός της σήραγγας Κρημνού επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση τα Ιωάννινα, κατά την οποία συγκρούστηκαν διαδοχικά δύο νταλίκες, ένα φορτηγό ψυγείο, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα εκδρομικό πούλμαν που μετέφερε μαθητές από σχολείο του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο οδηγός της μία νταλίκας και ο οδηγός του λεωφορείου έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους μόλις εισήλθαν στη σήραγγα και χτύπησαν στο κράσπεδο. Τα τέσσερα οχήματα που ακολουθούσαν δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να προκληθεί η καραμπόλα.

Οι δύο οδηγοί καταγγέλλουν ότι υπήρχε ολισθηρότητα στο οδόστρωμα, ενδεχομένως από λάδια ή πετρέλαιο που είχαν διαρρεύσει από άλλο όχημα.

Σύμφωνα με την Τροχαία δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι μαθητές που έκαναν σχολική εκδρομή στην περιοχή είναι από Γυμνάσιο και Λύκειο του Μεσολογγίου . Ελέγχθηκαν, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ήδη και ήδη αναχώρησαν από το σημείο του ατυχήματος.

Η σήραγγα που βρίσκεται περίπου στο ύψος του Μετσόβου έχει κλείσει εντελώς μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα οχήματα και να καθαριστεί το οδόστρωμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία από τις δύο νταλίκες παρουσίασε επίσης διαρροή καυσίμων.

Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίου στο Μέτσοβο.

Από το news247.gr, με πληροφορίες από epirusgate.blogspot.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καραμπόλα με έξι οχήματα σημειώθηκε σε σήραγγα της Εγνατίας Οδού στο Μέτσοβο! Ενεπλάκη σχολικό λεωφορείο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.