Ο διαγωνισμός για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ με μισθό 1.875 ευρώ μηνιαίως!



ki7ltfoldfo756dei675sdi65s6

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου και ο περί ου ο λόγος θα παρέχει τις υπηρεσίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ για χρονικό διάστημα 8 μηνών, από 1.5.2017 έως και 31.12.2017.

Για τις υπηρεσίες του δε αυτές θα πληρωθεί με 15.000 ευρώ, ήτοι με 1.875 ευρώ μηνιαίως.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα είναι υπεύθυνος για την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη μουσική διδασκαλία της χορωδίας ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ.

Βάσει της σχετικής προκηρύξεως ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα πρέπει να διαθέτει άριστες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, να είναι συνεργάσιμος, αποτελεσματικός με προσωπική ευαισθησία και με καλή επικοινωνία, αλλά και να διαθέτει εμπειρίες συγκέντρωσης, αξιοποίησης και οργάνωσης Χορωδών.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής θα επιλέξει τα μέλη της χορωδίας, που θα προέρχονται από το προσωπικό της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. (εν ενεργεία και συνταξιούχων) καθώς και τα εξωτερικά μέλη της χορωδίας και ως υπεύθυνος για κάθε θέμα καλλιτεχνικής φύσεως θα επιλέξει και θα προτείνει στη ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ την, για καλλιτεχνικούς λόγους, παύση μελών, αλλά και την εγγραφή νέων για την ανανέωση της χορωδίας, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Πηγή: arouraios.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο διαγωνισμός για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ με μισθό 1.875 ευρώ μηνιαίως!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.