Ανακοινώσεις για επιτηρητές στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας και κατάρτιση καταλόγων εργοληπτών



perifereia_koz

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να αποστείλουν καταστάσεις εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που θα διεξαχθούν στην Κοζάνη, το Σάββατο 20 Μαΐου και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Θα παρακαλούσαμε, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα, τον πανελλήνιο χαρακτήρα των εξετάσεων και το μεγάλο αριθμό επιτηρητών που απαιτούνται, να ενισχύσετε το έργο μας και να αποστείλετε τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατό.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει ως επιτηρητής και δημόσιος υπάλληλος που ανήκει σε άλλη υπηρεσία. Δηλώσεις συμμετοχής στο 2461026279.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η αμοιβή των επιτηρητών αυξήθηκε στα 20€.


Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγων εργοληπτών, για συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις των παρ. 5 και 6, του άρθρου 118, του Ν.4412/2016 (απευθείας ανάθεση έργου), για το έτος 2017, καλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες Δημοσίων Έργων που επιθυμούν να εγγραφούν στους καταλόγους εργοληπτών, σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες έργων:

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (άρθρο 100 του Ν.3669/08)
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ
ΟΔΟΠΟΙΙΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ,

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (άρθρο 103 του Ν.3669/08)
ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΕΡΓΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΙΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ,

να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, έως τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.
Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο πτυχίου ΜΕΕΠ ή Μητρώου Περιφερειακών Ενοτήτων, το οποίο να είναι σε ισχύ και θα κατατεθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης, Διοικητήριο, Δημοκρατίας 27, 3ος όροφος, αυτοπροσώπως ή με courier.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2461351210.

Την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν από την ηλεκτρονική σελίδα της Π.Ε. Κοζάνης στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://kozani.pdm.gov.gr/anakinosi-gia-tin-katartisi-katalogon-ergolipton-dimosion-ergon-ana-katigoria-ergou-gia-etos-2017-arthro-118-par-5-ke-6-tou-n-44122016/#more-11807

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.