Eleven Street Espresso Wine Bar στην Κοζάνη: Η πολυτέλεια της απλότητας για όλες τις ώρες της ημέρας



eleven26245642562456774565

Το Eleven Street Espresso Wine Bar, βρίσκεται στην οδό 11ης Οκτωβρίου. Ένας ανανεωμένος και ζεστός χώρος, που δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο.

Η minimal διάθεση που απορρέει στο χώρο, οι λιτές και απέριττες γραμμές του, αλλά και η πολυτέλεια της απλότητας στη διακόσμηση του καταστήματος, αποτελούν έναν ισχυρό λόγο για να το επιλέξετε για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το Eleven Street Espresso Wine Bar, μπορείτε να το επισκεφθείτε από τις 6:00 για να απολαύσετε τον πρωινό καφέ σας, φρέσκους χυμούς και προτάσεις με superfoods.

Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε τη μπύρα ή το κρασί σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία,ενώ το προσεγμένο design του, σε συνδυασμό με τις προτάσεις του bar θα το αναδείξουν σε ιδανικό χώρο για κάθε περίσταση.

Ένα ευχάριστο περιβάλλον με έμφαση στην ποιότητα και στην άμεση εξυπηρέτηση φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο σας στέκι στην πόλη της Κοζάνης.

Eleven Street Espresso Wine Bar
11ης Οκτωβριου 49, Κοζάνη

Τηλέφωνο: 2461100789 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.